1/04/2010

AVARUUSOLIOITA JA FLUNSHAA

Eilen oli ihan mukava päivä vaikka se meinas mennä aika pilalle kun porukat pakotti aikasen herätyksen jälkeen lähteen mummolaan kun ei ollut mittää parempaa tekemistä -.- Siellä masu sai jotain pullaa ja torttua ja oli tyytyväinen, ite oisin mielummi ollu missä tahansa muualla. Onneks isä oli niin ihana että antoi kyydin kaupungille ja siellä sitten ekana pienen etsiskelyn jälkeen nopea visiitti Lindalle josta painuttiin sitten Finnkinolle jossa Alma odotti :)




No leffahan oli tällä kertaa tää Planeetta 51 kerran kun mulle annettiin valita joko N tai S ja en muista mitä valittin mutta kuiteskin päädyttiin tähän. Avatar olis muutenkin alkanut niinku 10 minsan päästä kun saavuttiin Finnkinolle ja tää Planeetta 51 alkoi sitten mukavasti vasta 17.15. Siitä sitten mäkkiin ja anttilaan nopeaa, ja takaisin kattoon leffa. Ihan hyvähän se oli, ihan sen 10.5e arvonen vaikka olikin animaatio. Leffaan jälkeen kotiin pienen painiskelun Lindan kaa jälkeen bussipysäkillä, joka päättyi siihen että molemmat kaaduttiin lumeen :D

Tänään ei nyt ehkä ihan paras fiilis kun aamulla ihana herätys YHDEKSÄLTÄ ja kappasta, aivan paska olo. Nenä vuos ja hieman oli sitä lämpöökin mutta kyllähän se siitä. Shoppailu suunnitelmat jäi sitte toteuttamatta ja päivä meni dataten plus kattoin ton Max Paynen. Illalla ois tossa reilun kahden tunnin päästä reenit jonne oon menossa joten katotaan miten jaksan tämmösen lököilypäivän jälkeen ne.

0 kommenttia:

Post a Comment