1/10/2010

JOOEENSUU

Ooh vähän väsynyt olo nytte kun heräsin jo puol ykstoista vaikka tultiin tänään peleistä vähän puolenyön jälkeen :(

Aamulla ihana herätys ennen viittä ja sitten vaa Karjasillalle josta bussilla ajettiin Joensuuhun semmoset kuus tuntia. Ihanan ahdasta oli takapenkillä ja kaikki nojaili toisiinsa kun piti ettii hyvät asennot jossa nukkua. Simpsoneitakin päästiin kattoon siinä loppuhetkillä pari jaksoo ennen kuin tultiinin perille. Aamupalalle pysähdyttiin myös, jotain pekonia ja munaa yms. Paikalla kerkes vaan vaihtaa vaattet ja eka peli alko. Tämä SäyRi:ä vastaan (Säynätsalon Riennon Pojat) joka me sitten vietiin loppujenlopuksi jotain 20 pistettä. Koko joukkue pelasi hyvin yhteen ja oma suoritus oli myös todella hyvä tuossa pelissä. Joni loukkaantui täs pelis, nilkka meni jotenki inhottavasti eikä sitten pelannut tässä eikä seuraavassa pelissä.

Toinen peli olikin sitten Huimaa vastaan, sarjaykköstä johin nyt oli siis yhdistynyt myös Koiviston Kipinät joittenki rahaongelmein takia tai jotain. Aivan käsittämättömän kova joukkue mutta ensimmäinen erä oli meille aika mahtava. Alotettiin 7-0 johdolla jonka ne kyllä kiri sitten aika nopeaa, mutta eka erä loppu siihen että Tapsa heitti kolme pistettä 1.7 sekuntia ennen erän loppumista ja toi meidän tilanteeseen 26-28. Toinen erä meni myös hyvin, voimaa riitti juosta ja puoliajan jälkeen oltiin vain 8 pinnaa tappiolla.

Kolmas erä olikin sitten se vaikein kun kaikki pääsi puoliajalla kylmymään ja toinen joukkue piti niin kovan paineen että piste-ero meni sinne 20. Ipo kyllä heitti aivan upean kolmeen pisteen heiton jostai puoltoista metriä kaaren takaa :D Neljäs erä oli jo parempi mutta loppujenlopuksi hävittiin kovan yrityksen jälkeen about 30 pistettä. Ite sain pallon jotain 3 sekuntia ennen loppumista ja hätäpäissä nakkasin sen toiseen päähän viime sekunnin heitoksi mutta sit tajusinkin ettei se lennä sinne asti ja lähtiin juoksee perää ja siita vielä vaikka donkata se sisään mutta pallo pomppas, kimpos levyyn, osu mun päähän ja potkasin hyökkäysaikakellon kumoon. Ainakin sain siitä vastustajilta aploodit (:

Kotimatka oli mukava, ekaks kyllä käytiin syömässä ABCella jotain ihme lihapullia jotka ei ollu ihan parhaita ja sitten matkan alkuun katottiin simpponeita taas. Kaikkia väsytti aika paljon joten suurin osa matkasta lepäiltiin vaan ja sotkettiin bussin takaosa. Hirveäkin nähtiin yhdessä vaiheessa. Kotona sitten vaan ruokaa ja nukkumaan :)

Kuvia ei tullu otettua :( Ehkä sitten ens viikonloppuna kun ollaan päivä Seinäjoella aluesarjapeleissä!

1 kommenttia:

Anonymous said...

hwhwhheheheheh. en jasa ees lukea tätä :D mutta hehee jusmalla on oma blogi! vähä jännää! :D aattellin kommentoida ku ei sulle kukaa muukaa näytä kommentoivan :DD hahahaha! koitappa arvata kuka määä ooon!!! et ikinä kyllä arvaa!

Post a Comment